Beoordelingen van Sushi 8 Uden

Recente recensies

4.0
yaron
gisteren

goed en vriendelijk personeel en het eten was lekker vers werd on the spot gemaakt

Cindy
29 november 2021

Kwaliteit kan ik niet beoordelen. De bezorging was zoveel later dan gepland en om 22.00 uur hadden we geen honger meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samantha Michielsen-van de Burgt
29 november 2021

Kwaliteit van de sushi was top! Alleen hadden we besteld om 19.15 afhalen en waren we meer dan een UUR later pas aan de beurt. Toen bleek ook nog de bestelling incompleet. De edamame zaten er niet bij! Bellen lukte niet meer, kwam er niet meer doorheen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
28 november 2021

Jammer dat de bezorging zo lang duurde. We hadden in de middag al besteld om te voorkomen dat er niet meer bezorgd kon worden. Bestelling om 6 uur, helaas was de bezorger er pas om 5 voor half 7 (ondanks dat het mailtje al om 10 over half 6 kwam). Dat was al met al wel jammer. Kwaliteit van het eten daarentegen was top! Bestelling dus voor herhaling vatbaar. Dan wel hopen op bezorging op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G
28 november 2021

Wat een slechte bezorging!! 16:40 bestelling geplaatst voor 19:20 te laten bezorgen. Uiteindelijk na bellen te horen gekregen dat mijn bestelling om 20:35 zou geleverd worden. Met een extraatje!! Die ik niet eens heb gekregen !! Gaat niet om het extraatje maar mensen zo lang laten wachten en dan nog voorliegen vind ik fucking slecht!!

Marleen van Dinther
28 november 2021

Vanmiddag om 17.00 uur een bestelling geplaatst, om 19.00 uur zou dit bezorgd worden. Ruim 1,5 uur en twee telefoontjes naar Sushi 8 later werd de bestelling bezorgd. De gamba’s en edamame boontjes waren koud, compensatie voor het te late bezorgen ontbrak. Heel jammer.

Schippers
27 november 2021

Genoten van de heerlijke sushi schaal, bezorging was prima op tijd en de bezorger was erg vriendelijk.

LDvdW
21 november 2021

Sushi smaakte goed. Snelle levering. Er zat maar 1 flesje Ketjap bij, dit was helaas te weinig voor 2 personen. En een paar stukken sushi waren kapot bij levering, dat is erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste klant, bedankt voor uw review. We zullen uw feedback over de sojasaus in acht nemen. Graag tot snel! - Team Sushi Eight

Van der Steen
20 november 2021

Verse, goed gevulde sushi

Natasja
19 november 2021

Net zo lekker als altijd.

Reactie van Sushi 8

Dag Natasja, fijn dat u van de sushi heeft genoten! Graag tot snel! - Team Sushi Eight

Jeroen
16 november 2021
Rachaelle
14 november 2021

Altijd de lekkerste sushi. Helaas nog nooit op tijd geleverd.

Ton
13 november 2021

Heerlijke sushi en op tijd geleverd

Henk
13 november 2021

1,5 uur bezorging is gewoon te lang. Maar ze komen wel keurig op tijd. Eten is uitstekend, heel vers. Jammer dat men geen Japans biertje of zoiets aanbiedt.

Reactie van Sushi 8

Dag Henk, wij vinden het vervelend dat uw bestelling te laat was en willen u graag tegemoet komen. Als u een mailtje stuurt naar info@sushi-eight.nl met daarin uw klacht, handelen we het daar graag verder af - Team Sushi Eight

O
12 november 2021
Hannah
11 november 2021
Yvon
9 november 2021

Heel vriendelijk personeel! Extra rol erbij gekregen toen het iets langer duurde! En het was heerlijk!

Mia
8 november 2021

Direct bestellen bij Sushi8 is meer dan €3 duurder dan via Thuisbezorgd.nl en de bezorgtijd is ruim een half uur later….

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hermanussen
7 november 2021
N.Nolle
6 november 2021

Super lekker en vers!

Dirk
6 november 2021

Voor de 3e keer 45 minuten te laat. Was de laatste keer.

Reactie van Sushi 8

Beste Dirk, we vinden het vervelend dat uw bestelling drie keer te laat is gekomen. We willen u daarom graag tegemoet komen. Als u een mailtje stuurt naar info@sushi-eight.nl waarin u de klacht nogmaals vermeldt, handelen we het daar verder af - Team Sushi Eight

D
6 november 2021
Litjens
6 november 2021

Dat de sushi hier erg lekker is is een feit. Deze keer gekozen voor bezorging ipv afhalen maar niet voor herhaling vatbaar.. Afgesproken bezorgtijd 18:20 Ze belden om 18:43, wat ik netjes vind, het loopt uit zo'n 15 tot 20 minuten maar we doen er wel wat extra's bij om het goed te maken! Dus ik dacht 15 a 20 min, dat is het al later. Bedoelen ze dan dat het nu nog 15 a 20 min duurt? Maargoed, ook dat hebben ze niet gehaald. Uur te laat ipv 18:20 werd het 19:18 bezorgd, en dat extra's om het goed te maken? Dat zat er ook niet bij, al met al erg jammer.

Reactie van Sushi 8

Beste klant, we vinden het vervelend om te horen dat u lang op uw bestelling heeft moeten wachten en dat het beloofde cadeautje er niet bij zat. We willen u graag tegemoet komen, zou u daarom een mail kunnen sturen naar info@sushi-eight.nl met daarin uw klacht? Dan pakken we het daar verder op - Team Sushi Eight

Dobbelsteen
1 november 2021

Superrrrrrr! Echt lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marissa
28 oktober 2021

De nieuwe box was heerlijk surf en turf. Net zoals alle sushi bij sushi 8 hartstikke vers en altijd heerlijk. Bezorging is ook telkens op tijd. Wij genieten elke keer weer

Doortje
26 oktober 2021

Verrassend lekker, echt alle hapjes waren lekker 😋

Anoniem
24 oktober 2021

Bezorgtijd echt veel te lang. Ruim 2 uur en 10 minuten. 10 minuten voor tijd werd dit gemeld. Eigenaar vind dit acceptabel daarin verschillen we van mening. Zeker als je voor iemand anders rond die tijd ook eten besteld omdat diegene geen sushi eet. Daardoor beide alleen gegeten :( kwaliteit is wel goed!

Quivooij
23 oktober 2021

Helaas bijna een uur later bezorgd dan afgesproken :-(

Luuk
23 oktober 2021

De bestelling was 50 minuten te laat. Het zou er om 18:15 zijn. Toen kreeg ik een appje dat het een half uur later zou zijn maar het was er vervolgens pas om 19:05. Laatste keer dat ik hier heb besteld.

Bram
22 oktober 2021

Ik heb bijna 2 u moeten wachten op mn bestelling. Toen ik contact wilde opnemen was de telefoon afgesloten zo ook de website voor verdere bestelling of om een mail te sturen

Anwar
21 oktober 2021
Ingrid M
18 oktober 2021

Heerlijke sushi van goede kwaliteit voor n super prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon van Ham
18 oktober 2021
Magdalena
17 oktober 2021

Lekker als altijd.

Angelique
16 oktober 2021

Het was heerlijk, maar 1,5 na de afgesproken tijd vind ik echt belachelijk. Ik heb dan echt geen honger meer. Hier had best iets tegenover mogen staan in de vorm van een kortings voucher of iets dergelijks

Marco
16 oktober 2021

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit altijd vers en altijd op tijd.

Vera
16 oktober 2021

Sushi was lekker maar de bestelling kwam anderhalf uur te laat zonder enkele compensatie. Erg teleurgesteld in de service

Ellen
13 oktober 2021

Heel lekker gegeten! Eten was er op tijd.

Twan
11 oktober 2021

Lekker, goed van smaak. Stond op tijd klaar voor ophalen.

Patriz
10 oktober 2021

Precies Pontius en super Sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Celesta Edel
10 oktober 2021
Van den Heuvel
9 oktober 2021

Ondanks dat de sushi lekker was vind ik service ook erg belangrijk. Helaas bij thuiskomst miste wij de sashimi. Geprobeerd het telefoonnummer welke op de kassabon staat te bellen echter is dit nummer niet in gebruik. De contact gegevens via de site opgezocht echt hetzelfde nummer als op de bon dus niet in gebruik. Helaas heb ik ze telefonisch niet kunnen bereiken en heb ik een email gestuurd nu wachten op hun reactie.

Fenna Gijswijt
4 oktober 2021

Vers en lekker. Alleen jammer dat jullie niet op Uden-Zuid bezorgen en wel de rest van Uden. Verder perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trouerbach
2 oktober 2021

Niet telefonisch bereikbaar, ook niet via social media. 3 kwartier na afgesproken bezorgtijd maar zelf gaan halen. Sushi was lekker, maar net te dik (te veel rijst).

Van Stiphout
1 oktober 2021
Thijs
26 september 2021

Prima kwaliteit. Lekkere sushi. Helaas ontbrak 1 gerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kroon
26 september 2021

De shushi was niet allemaal even stevig maar daarin tegen was de service super. Wegens drukte konden ze de shushi niet brengen. Ze hebben dit netjes telefonisch laten weten en als compensatie kregen we iets lekkers extra.

Anne
22 september 2021

Onze loempia’s waren heel taai. Het leek een beetje op het de loempia’s van de dag ervoor waren die opnieuw opgewarmd zijn.

Donna
20 september 2021

Sushi box van de maand september. Heerlijke sushi, goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tuncay
19 september 2021

Alles was perfect alleen die bezorgster kon wel een beetje meer lachen😅

Kim
17 september 2021

Erg lekker maar keer op keer te laat zonder enig contact. Niet leuk.

De bruijn
13 september 2021

Lekkere sushi. Maar mistte iets bij de bestelling en telefoonnummer was niet bereikbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark Janssen
10 september 2021

Bezorging was op tijd, schalen waren mooi opgemaakt en de sushi was vers. Er zat wel een andere maki bij dan ik de beschrijving van de box.

Natasja
9 september 2021

Super lekker, iedere keer weer een klein feestje. Bedankt

Donna
9 september 2021

Actiebox van de maand, mooie aanbieding. Heerlijke box surf en truf met vlees en vis.

J
7 september 2021

Sushi is qua smaak en verriatie erg lekker. Betsellen graag bij sushieight Jammer genoeg lukt het niet om het op het aangegeven tijdstip te bezorgen, 3 kwartier later.. wel excuses van bezorger dat het onverwacht erg druk was. Nog genoten van het eten.

Nolle
30 augustus 2021

Super vers, erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.Hermanussen
30 augustus 2021

Heerlijke verse Sushi. Helemaal niets op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
26 augustus 2021

Heerlijk eten, zelf niet in de gaten gehad wat ik precies besteld heb. Maar vind het toppers. En mijn kinderen lusten het ook erg graag 😊

Eh
24 augustus 2021

Heerlijke sushi. Vers en goede kwaliteit. Iets later dan de afgesproken levertijd maar nog prima binnen de marge!

van Oort
22 augustus 2021
Mark
20 augustus 2021

De nieuwe surf&turf box geprobeerd Was super! De Carpaccio was wat vreemd maar toch lekker. Paste niet in het geheel. Toch zeker voor herhaling vatbaar.

L. Doesburg
20 augustus 2021

Uitstekende gerechten. Bezorging zou om 18.20 zijn, werd 18.40. Maar lekker!

Yvonne
19 augustus 2021

Echt SUPER lekker! Wauwwww!

Melissa
17 augustus 2021

Heerlijke sushi, maar erg jammer dat ze bijna altijd te laat bezorgen...

Monique
16 augustus 2021

Alles wederom uitstekend!

Niels
15 augustus 2021

Studenten box was niet zo speciaal. De speciale sushi’s waren dan weer wel lekker. Bezorging; 19:25 besteld en jullie kwamen om 21:15 binnengelopen. Dit vind ik veel te lang wachten en is gewoon erg slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucas
14 augustus 2021
Lin
7 augustus 2021

Deze sushi box Surf&Turf was heerlijk, eigenlijk de lekkerste tot nu toe met een goede prijs Top gedaan👍🏻

Bee
6 augustus 2021

Heerlijk sushi gegeten, lekker vers en echt heerlijk!! Zeker voor herhaling vatbaar! Een aanrader voor sushi lovers!!👍🏼👌🏼

Linda
4 augustus 2021

Alleen jammer dat de sausjes en stokjes er niet bij zaten deze keer, gelukkig had ik die zelf nog.

Peggy
4 augustus 2021

Bestelling was voor 18.00 uur levering gemaakt maar werd al om 17.45 uur geleverd. Mijn gast was er nog niet dus de warme hapjes waren koud geworden

Merel
1 augustus 2021

Tas ruikt ontzettend naar sigarettenrook... vind ik niet kunnen bij/met eten. Reden om niet meer te bestellen zo vies vind ik dat. Of dat dan aan de bezorger ligt die in de auto rookt of dat de tassen in een opslag liggen waar wordt gerookt weet ik niet maar ik vind dat echt niet kunnen. Een terugkoppeling hierover wordt gewaardeerd.

Z
31 juli 2021
Beuker
29 juli 2021

Bezorger was te laat maar bood wel zijn excuses aan. Het eten was weer erg lekker!

Celesta Edel
24 juli 2021
Linda
15 juli 2021

Super lekker

Jesse Langenhuijzen
7 juli 2021
Maria
7 juli 2021
Langenberg
4 juli 2021

Kip weg gegooid. Niet te eten Aangebrand. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mickers
30 juni 2021

Al vroeg op de dag eten besteld voor 17.15u… mijn man moest een half uur wachten. Dat is zuur als je juist een avondje afhaalt i.p.v. kookt… dat was balen! Maar de sushi was wel heel lekker!!! Echt top!

W
29 juni 2021

Bezorging was weer sneller dan verwacht en de sushi was weer heerlijk!

Iwan
28 juni 2021

Wij vonden de smaak wat minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bp
27 juni 2021

De bestelling was een half uur te laat en de bezorger bood niet eens een excuses aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
27 juni 2021

Zelfs te vroeg 😜👍 Goed als altijd!😄

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sibel
25 juni 2021

Heerlijk en herhaling vatbaar!

Lieke Heijnen
24 juni 2021

Was top! Genoten. Verse sushi!

Monique
22 juni 2021

Heerlijke vers. Goed van smaak. Juiste temperatuur. Goed verpakt. Was op tijd klaar. Voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verhoeven
20 juni 2021

Heerlijke, lekkere en verse sushi. Veel keuze en allemaal netjes verpakt.

Bo
19 juni 2021

De sushi was heerlijk voor herhaling vatbaar.

S
19 juni 2021
Frank
18 juni 2021

Heerlijke sushi, stond netjes op tijd klaar

Geurts
18 juni 2021

Was weer heerlijk! Bedankt!

Maloes
17 juni 2021

Verkeerde informatie gekregen

Van nunen
12 juni 2021
Frans Lasschuit
8 juni 2021

Al een keer of zeven besteld hier, kwaliteit altijd goed, maar iedere keer te late bezorging.

Manders
6 juni 2021
Angelique van den Akker
6 juni 2021

Top!

Nikki
6 juni 2021
Kuiper
30 mei 2021

Bestellen oa 2x Zalm lovers. Er zat slechts Zalm voor 1.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emveekaa
25 mei 2021

Het eten was erg lekker. Ik had een pokebowl zalm. Absolute aanrader. Tip: Beter de tas niet aangeven, maar contactloos bezorgen. Ik had om een extra topping gevraagd waarvoor ik ook extra betaald heb. Deze zat er niet bij. Bij eerdere bestellingen soms net wat andere hoeveelheid ontvangen dan besteld. Ook werden de punten in ‘opmerkingen’ niet meegenomen. Bijv een verzoek om een bepaalde hoeveelheid eetstokjes. Maar: als deze puntjes op de i er komen, dan een volgende keer zeker 2x 5 sterren.

Van der aa
24 mei 2021

Kwaliteit redelijk . Service was niet in orde . Bestelling maar half geleverd, de rest zou nageleverd worden maar na een uur nog niks gekregen . Tien keer proberen te bellen maar de telefoon werd niet opgenomen .

Bouwmeester
24 mei 2021

De sushi smaakte uitstekend! Prijs was goed. Helaas waren er twee bestelde en betaalde gerechtjes niet geleverd waardoor ik nog een keer terug moest om het op te halen. Wel excuses gekregen maar dat was het ook. Persoonlijk had ik verwacht dat ze een stapje extra zouden zetten en iets erbij zouden doen of zo (dat zei degene aan de telefoon ook).

Leon van Ham
23 mei 2021

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B
22 mei 2021
.
22 mei 2021
Karin van Schijndel
22 mei 2021

Top sushi!!!!! Dikke 10!!!!!

Marloes
22 mei 2021
Pierro
22 mei 2021

Special rolls waren fantastisch!

D
21 mei 2021

De persoon die het kwam brengen reed ontzettend asociaal weg. In zijn achteruit met een flinke snelheid. Hier lopen mensen en fietsers! Dit kan echt niet! Zeer gevaarlijk.

Samantha Henkelman Bohnen
21 mei 2021

Wij hadden geweldig lekkere sushi! Alles was goed op smaak en super vers! Echt een aanrader, wij hebben onze vaste sushi afhaal/bezorg gevonden!

Saskia
13 mei 2021

Heerlijk!

Bram
13 mei 2021

Het was wederom top👍

Ed
12 mei 2021

Erg lekker en dan ook nog voor een acceptabele prijs. Top!

Waals
9 mei 2021

Voor de eerste keer sushi laten bezorgen en het was heerlijk. Voor de zekerheid op zaterdag de bestelling gedaan, zodat er op zondag op tijd bezorgd kon worden. Op tijd zijn ze zeker bij sushi 8. Zelfs een uur eerder dan de geplande/afgesproken tijd. Gelukkig waren de buren thuis en konden de bestelling in goede orde ontvangen.

Lankester
9 mei 2021

Heerlijk gegeten. Top quality!

Pascal
7 mei 2021

Vanavond sushi van jullie gehad , Was echt een teleurstelling !! Geen smaak niet vers . We waren op zoek naar sushi , op de site ziet het er erg lekker uit . Maar daarmee is alles gezegd , we hebben de helft weggegooid ...erg jammer .

JW Brons
4 mei 2021

Niet alles was even smaakvol. In verhouding veel rijst met weinig vulling.

Schijndel
3 mei 2021

Sushi had een zurige smaak en de rijst was redelijk droog. Verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harold Vringer
2 mei 2021

Prijs en kwaliteit in orde. Goede service

Frits
2 mei 2021

Zoals gewoonlijk weer een lekkere mix sushi voor een leuke prijs: TOP

Erin
28 april 2021

Net iets later bezorgd dan aangegeven tijd, maar is volkomen begrijpbaar op een drukke zaterdag! Hartstikke lekkere sushi, zeker voor herhaling vatbaar!

Joost van der Wegen
28 april 2021

Bestel app werkt prima. Order stond klaar op de afgesproken tijd en was compleet. De maaltijd was heerlijk. Chapea!

Leon van Ham
27 april 2021

Sushi schotels en salades helemaal prima, maar te zot voor woorden dat we slechts 3 stokjes, 1x wasabi en 1x gember aantroffen bij 2 grote schalen sushi voor in totaal 10 personen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danique
27 april 2021

Bestelling wat later dan gepland. Netjes gebeld daarvoor en de sushi was heerlijk! Nog steeds vers!

Regina
27 april 2021

Het was weer heerlijk zoals altijd

B.van Rijn
26 april 2021

Sushi goed ,bezorging keurig en op tijd

Astrid
26 april 2021

Heerlijke sushi, zou ik zo weer bestellen. Maar ik mistte de soya saus bij de sushi en de chilisaus bij de ebi fry. Terwijl die wel bij mijn bestelling hoorden.

Van de Wetering
21 april 2021
Conny
17 april 2021

Heerlijk!

Bianca
17 april 2021

Het was weer super lekker, zoals altijd heerlijk gegeten

mj
11 april 2021

we hebben al vaker besteld bij sushi8, en dat was altijd lekker en goed. Vandaag was lekker, maar de smaak hebben we weleens beter gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bram
9 april 2021

Super lekker en goede prijs!

Sylvia
9 april 2021

De sushi was top! Jammer dat de bestelling niet compleet was de chicken karaage was niet geleverd maar wel betaald

WM
5 april 2021

Perfecte service en heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frits Beenhakker
31 maart 2021

Was lekker en een goede prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader👍

Rianne
28 maart 2021

Sushi was erg lekker, netjes verpakt. Helaas bezorging niet goed gegaan. Toen ik na 35 minuten belde werd ik netjes geholpen maar al met al ontvingen we de bezorging pas 1u en 45 (!) minuten na het afgesproken bezorgmoment.

Milou
28 maart 2021

Meer dan 1u te laat de bestelling geleverd. Wel wat compensatie (extra snack).

Bart Verheijden
27 maart 2021

90 minuten te laat en de warme dingen waren koud

Herriet Hulst
25 maart 2021

Het eten was heerlijk en de bezorging was ook prima . Vriendelijke man

Marieke
22 maart 2021

Om 17.00 besteld zou om 19.45 pas komen en uiteindelijk kwam het pas om 21.00

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerwin
22 maart 2021

18:13 sushi besteld 19:00 kwam ik het ophalen en om 19:22 gereed vervolgens krijg ik de verkeerde beslissing mee. De rijst was ook nog droog teleurstellende ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
22 maart 2021

De sushi was heerlijk, alleen een uur later geleverd dan gepland. Ze hadden netjes gebeld dat het een half uur later werd, vervolgens werd het een uur later. Daarop word niets nagedaan naar de klant toe dat zou wel anders kunnen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Riet
21 maart 2021

Lekker eten maar het afhaaltijdstip werd niet gerespecteerd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B...grs
21 maart 2021

1,15 min later dan aangegeven, sausjes en stokjes vergeten. Was druk denk ik..

anwar
21 maart 2021
Conny
20 maart 2021

Wij zijn teleurgesteld in onze bestelling van vandaag. Omdat de bezorgtijd al ruim overschreden was gingen we maar eens bellen waar onze bestelling bleef. We hoorden toen dat er iets mis was gegaan maar dat het later bezorgd zou worden. Er bleek ter compensatie iets extra toegevoegd te zijn werd gezegd. Het bleek bij bezorging een bakje gefrituurde loempia's te zijn !?? Wij hebben enkel sushi en shasimi besteld en houden helemaal niet van gefrituurde gerechten..... toen de bestelling ruim een uur later kwam zat er ook nog eens geen soja saus en geen wasabi en geen stokjes bij!!! Dit zijn we niet gewend van jullie. Jammer was een tegenvaller.....

Linda
20 maart 2021

Heerlijk alles, zag er prima uit, keurig op tijd geleverd Wasabi was te weinig voor het aantal hapjes

Esmee Broekhaus
18 maart 2021

Lekkere kwaliteits-sushi. Bestellen en dezelfde dag nog kunnen genieten. Wij hadden met 4 sushi-lovers de 58 en 8 box en het was precies genoeg! Fijne service en was op de afgesproken tijd klaar! 🍣

Ketelaars
18 maart 2021

Super lekkere sushi

Mia
17 maart 2021

Goede snelle service en overheerlijk 😋

Karin Migchels
16 maart 2021

De sushi was erg lekker, maar helaas hebben we een halfuur langer op ons eten moeten wachten. We hadden een bestelling voor half 7, om half 7 werd er gebeld met de vraag of het misschien een kwartier/halfuur later mocht worden. Toen gaf ik aan dat een kwartier later prima was, maar een halfuur vond ik echt te lang. Vervolgens kwam het eten alsnog pas om 7 uur. Dit vond ik echt niet netjes en ik zal er de volgende keer nog een tweede keer over nadenken als ik weer bij jullie iets wil bestellen.

Bram
14 maart 2021

Verkeerde bestelling gekregen. Op de site kan ik niet vinden hoeveel stuks een rol is hiervoor moest ik bellen. Ik was de laatste bestelling die avond en had verkeerde bestelling gekregen ik heb gelijk terug gebeld maar na half 9 werd er niet meer geantwoord. Persoonlijk zou ik tot alle bestellingen geleverd zijn en de bezorgers terug zijn de telefoon aanmaken. Zo kun je zulke of andere problemen nog oplossen.

Henk
9 maart 2021

Super lekker!

Anoniem
8 maart 2021

Veel verschillende soorten sushi in de box die we bestelden. Ik vond de sushi tegenvallen, leek niet vers naar mijn idee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Micha
6 maart 2021

Elke keer een feestje met jullie sushi, top!

Betine
6 maart 2021

Het was helaas niet zo lekker; het smaakte allemaal een beetje zurig en de rijst was heel hard/taai. De crunchy kip rol was niet knapperig. Had er meer van verwacht; werd door vrienden aanbevolen.

Melanie
6 maart 2021

Het eten was weer heerlijk! Lekker verse sushi! We hadden voor de optie afhalen gekozen, omdat het altijd erg druk is/lang duurt. Gekozen voor tijdstip 19:30, na de drukte dachten we. Het was rond 19:45 klaar, dus viel mee deze keer. Als daar nog iets aan gedaan wordt, zou top zijn! Dan hoef je ook niet elke keer gratis eten weg te geven, dat scheelt weer zou ik zeggen.. Ze lossen het wel altijd keurig op!

Dick
5 maart 2021

Top! Goede service, keurig op tijd en erg lekker.

Marly
4 maart 2021

goede service, lekker eten

Linda
4 maart 2021

Erg lekker gegeten!

J.S
3 maart 2021

Echt top kwaliteit, de tofubowl had wel imitatie krab

Chantal Verhagen
2 maart 2021

Jammer dat pas na 1 uur de bestelling klaar is en dat er niet eerder een tijdsblok beschikbaar is.

Anoniem
1 maart 2021

Beide de kwaliteit van de sushi en bezorging was slecht deze keer. Ik bestelde om iets voor 18.00 en kon op zijn vroegst om 19.30 bezorgt worden, prima. We wachten wel. Wordt ik om 19.40 gebeld dat het nog een half uur zou duren. Uiteindelijk had ik om 20.15 mijn eten en het smaakte alsof het al een paar uur buiten stond. Heel jammer. Dit was denk ik even de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
1 maart 2021

Bezorging was 40 minuten te laat met een 1 1/2 uur besteltijd. Niet heel erg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
28 februari 2021

Bezorging kwam op de afgesproken tijd! We hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Regina Appelhof
28 februari 2021

Het was erg lekker en zag er ook verzorgd uit. Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Twan kuijs
28 februari 2021

Was lekker 😋 tot de volgende

Christine
27 februari 2021

Was weer heerlijk

Luc Geelen
27 februari 2021

Via de handige bestelapplicatie was het eenvoudig om een keuze te maken en af te rekenen. Snel ontving een bevestiging van mijn bestelling met de ophaaltijd. Ophalen en het genieten kon beginnen. Goed gemaakte sushi’s en erg lekker. Complimenten voor de keuken, hopen dat afleveren thuis binnenkort in mijn woonplaats ook mogelijk is. Kortom zeer smakelijk en voor herhaling vatbaar👌

Wendy
26 februari 2021

Wat hebben wij heerlijk gegeten! Service was vlot, eten was goed en keurig verpakt en het smaakte voortreffelijk. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Wim
26 februari 2021

Helaas 30minuten te laat, gelukkig wel excuses aangeboden. Maar warme snacks waren dus afgekoeld. Sushi was wel heel lekker.

Frank
21 februari 2021

Heerlijke sushi, vers en stipt op tijd geleverd...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gert-Jan
21 februari 2021

De bestelling was te laat maar ik werd netjes gebeld. Ik moet zeggen dat ik de kwaliteit minder vond dan wat ik gewend ben van sushi8. Jammer dat de drukte daar misschien invloed op heeft.

Moi
20 februari 2021
Maria de Jager
18 februari 2021

Het was heerlijk! En netjes op de afgesproken tijd bezorgd.

Twan
17 februari 2021

Verscheidene keren besteld, kwaliteit is uitstekend, alleen de leveringstijden worden nooit gehaald. Bezorgers zijn altijd correct.

Nanda
15 februari 2021
De Groot
15 februari 2021

Sushi is precies op het aangegeven tijdstip netjes bezorgd en smaakte in ieder geval erg goed! Wel mag er van mij duidelijker aangegeven en worden dat er niet standaard stokjes, sojasaus en wasabi meegeleverd wordt, maar je deze apart moet bij bestellen. Gelukkig hadden we zelf nog wat staan, maar als je er van uitgaat dat het standaard wordt meegeleverd net als bij andere restaurants, is het even een vervelende ontdekking.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin van Ansem
8 februari 2021

De sushi was heerlijk, net als alle andere keren dat we bij Sushi8 besteld hebben. Echter, zat er een lange haar in de rijst van 1 van de nigiri's. Dat was zeer onsmakelijk. Jammer.

Inge
7 februari 2021

Twee rollen, die hetzelfde vlees bevatten, helaas moeten weggooien omdat het vlees bedorven was. Het stonk echt vreselijk... Niet gewend van hier, normaal ben ik zeer tevreden en al vele malen sushi besteld. Wel na bellen goed opgepakt.

Anoniem
7 februari 2021

De schotel die wij de vorige keer hadden besteld, hadden we nu weer besteld. Echter was het nu aangepast. Waar het de vorige keer zeer divers was, erg vers en erg lekker, vonden we het nu niet allemaal even vers smaken, veel van hetzelfde en een matige smaak hebben.

Jowaëlla
6 februari 2021

Quality time aanrader! Super lekker vers bereid, snelle service!

Jeroen
6 februari 2021

Droog en niet smakelijk.

Saskia
5 februari 2021

Heel lekker!

PJ
4 februari 2021

Kwaliteit top. Echter bij een bestelling van €35,- 1 klein flesje soja saus is niet correct.

Thirza
4 februari 2021

Sushi was top! 👌

Ellen
4 februari 2021

Prima sushi en redelijk goed op afgesproken tijd

Mandy
2 februari 2021

Vandaag sushi afgehaald, stond netjes klaar op de afgesproken tijd. Smaakte weer heerlijk

Janssen peters
1 februari 2021

Wij hebben heerlijk gegeten. We waren met 5 volwassenen en 2 kinderen van 12 jaar. We hadden meer dan ruim voldoende. Wanneer wij onszelf de volgende keer weer trakteren op Sushi is dat het ritje Cuijk-Uden meer dan waard!

Lva
1 februari 2021

Heerlijk gegeten Altijd een feestje om deze mooi opgemaakte sushi te ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
1 februari 2021

saus apart zou fijner zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ayl
31 januari 2021

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke
31 januari 2021

Sushi was lekker maar veel te laat bezorgd. Bestelling in de middag al gedaan voor 18.40 was er uiteindelijk pas om 20.00. Wel gebeld dat een half uur later zou zijn maar was achteraf dus 1,5 uur later! Erg jammer want daardoor waren de bijgerechten en garnaal sushi koud. Zonde want de sushi is wel lekker. Ik zou zeker wat aan de bezorgtijden doen om je klanten te behouden.

RS
30 januari 2021

Sushi was erg lekker, maar de bestelling was ruim een uur te laat! In totaal 2.5 uur gewacht, dat is echt te lang!

Gijs
30 januari 2021

We hebben heerlijk gegeten. De kwaliteit is goed en het is zeker een aanrader om hier te eten!

R.
30 januari 2021

Verse sushi en makkelijk om op te halen.

Diana &Danielle
29 januari 2021

Zag er weer heel lekker uit en smaakte weer goed. Lekkerder als Mojo's

Christine Courtial
29 januari 2021
Hessing
28 januari 2021

Prijskwaliteit van de sushi was echt top. Goede smaken! Alleen hadden wij om 15:00 uur een bestelling geplaatst om voor 16:00 te laten bezorgen. Echter om 15:10 werd ik gebeld met de vraag of het ook om 17:00 bezorgd kon worden omdat de keuken niet genoeg voorbereidingstijd had. Wat wij overigens wel appart vonden omdat er een vaste openingstijd is op de site. Als een restaurant weet, we gaan om 16:00 uur open dan neem ik aan dat je vanaf 16:00 uur gewoon kan bestellen. Dit was ook voor ons niet heel fijn want iemand van ons moest om 17:00 weg. Verder was de sushi zelf goed!

Marijke
27 januari 2021

was heerlijk en meer dan voldoende. De extra garnalen waren een aangename verrassing en waren echt super!! wij zullen zeker vaker bestellen!

Mandy
26 januari 2021

Precies op tijd ook ! Top..

Ellen
25 januari 2021

Via de website sushi besteld en voor afhalen gekozen omdat er dan eerder een tijd beschikbaar was dan wanneer ik het liet bezorgen. Onderweg naar de locatie in Uden kreeg ik een belletje; "het wordt 10 min later. Excuses. Maar we maken het goed met iets extra's." Helemaal prima, kan gebeuren. Eenmaal in de zaak, zit ik te wachten en wordt 10 minuten ineens ruim een half uur. Waarin ik ongegeneerd mag meegenieten hoe het personeel uitvalt naar elkaar en ruzie maakt. Na een half uur wachten is mijn bestelling klaar. Ik vraag, goh mag ik vragen wat dat extraatje precies is, want dit is toch wel erg lang. Mevrouw Noami achter de kassa geeft aan dat "dit bij iedereen gebeurt" en dus heel normaal is., maar als ik echt wil nog wel een extraatje kan krijgen. Ik geef aan dat ik nu liever korting heb dan dat ik dat extraatje. Het is toch niet mijn probleem dat je je planning niet haalt en ik spaar je een keer rijden uit. Mokkend loopt ze naar de fituur om daar een paar loempia's extra te bakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
25 januari 2021

Voorheen altijd erg tevreden. Prijs/kwaliteit helaas niet meer in orde. Voor €50 sushi besteld en dit was voor 2 personen echt te weinig. Zal in het vervolg toch elders bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs
25 januari 2021

Helaas een dik half uur te laat terwijl de bestelling al in de middag gedaan was. Gelukkig wel netjes status update van de bestelling ontvangen, scheelt weer een telefoontje. Kwaliteit is goed. Weinig verschil wat mij betreft met de concurrenten.

Rein
24 januari 2021

We hebben nu 5 x wat besteld bij jullie waarvan 3x afgehaald in het verleden en 2x laten bezorgen en we vonden het echt vervelend, een dik uur naderhand werd er bezorgd, ik heb nog een mail gestuurd of het nog lang ging duren en uiteindelijk maar even gebeld, en toen was het er zo. Jongens ik snap dat jullie het druk hebben maar laat even wat weten aan de klant dat het uitloopt. Jammer dit!! En niet eens een sorry We hebben pas ook sushi besteld ergens anders in uden en ook die waren 20 min te laat en daar krijg ik excuses van en een klein presentje, sushi neem voorbeeld, uiteindelijk is klant koning! Doe er je voordeel mee

Stephan
24 januari 2021

Top geregeld, goed op tijd, prima kwaliteit we hebben er van genoten zelfs onze vermelde wijzigen keurig gedaan . Dank je wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
24 januari 2021

Ik had om 18.20 besteld. Er stond als verwachte bezorgtijd 19.40 wat ik al erg lang vond. Belde ik om 20.00u op om te vragen waar het bleef. Bezorger kwam er zo aan. 20.40 kwam pas mijn bestelling. Normaal is de sushi met garnaal nog warm dat was nu niet het geval. Vond het echt een tegenvaller terwijl het normaal heel lekker is.

Kanters
24 januari 2021

Het eten kwam 3 kwartier te laat, terwijl we bij de bezorging een tijd moesten selecteren. Er zat geen gember of wasabi bij de gerechten en geen stokjes. We hadden 2 bakjes met soyaboontjes waarvan beide een hele kleine hoeveelheid en waarvan 1 bakje veel voller dat dan de andere. Het kwam een beetje slordig over. De sushi was opzich lekker maar niet bijzonder.

Annelieke
23 januari 2021

Jammer, bestelling al s'middags gedaan voor 17.40. Dacht ben ik op tijd ook ivm gast en avondklok. Kreeg mail levering 18.00. Oke prima dacht ik. 18.15 toch nog gebeld, ja de bestelling gaat zo mee. Dus veel te laat. Bleek de helft er niet bij te zitten. Weer gebeld en nog nageleverd. Wel excuses gemaakt en iets extra erbij gehad. De sushi was heerlijk,. Maar jammer dat ik 2x heb moeten bellen

Guus
23 januari 2021

45 min te laat, waardoor een aantal gerechten enigszins verpieterd waren, jammer. Vorige keren was het altijd prima.

Fam. Vd. Wetering
23 januari 2021

Voor de 1ste keer sushi afgehaald. We komen zeker nog terug. Lekker verse sushi, heerlijk genoten!

S van Brussel
23 januari 2021

Beste, Bestelling zou om 18:40 komen werd uiteindelijk19:50 twee keer gebeld wat ik persoonlijk erg nerjes vind , helaas met verkeerde informatie van wanneer er dan wel bezorgd zou worden. Bestelling eenmaal in huis de nigeri sushi vergeten bij onze bestelling. Ik kon het ivm met het lange wachten niet meer opbrengen hier melding van te maken. Teleurstellend was de rijst die veel te vast van structuur was en de karige opmaak van het geheel, bij €60,- sushi mag meer dan een klein flesje soja saus worden geleverd is mijn bescheide mening ( rest van de sushi aanbieders in Uden doen dit immers ook, dus gasten verwachtingspatroon) . Zelf ben ik werkzaam in de foodbranche , elke opmerking / klacht is een kans. Ik heb de moeite genomen mijn ervaring te delen nu ben ik benieuwd hoe sushi 8 hier mee omgaat. Overigens vriendelijk personeel aan de telefoon en aan de deur. Ik ben benieuwd...... vriendelijk groet Sjoerd

Timmers
23 januari 2021

Mijn bestelling zou om 18.20 uur bezorgd worden. Er werd gebeld dat het 10 a 15 minuten vertraging zou oplopen. Uiteindelijk werd het eten pas om 19.00 uur bezorgd. De sushi zelf was heerlijk, maar de warme bijgerechten waren volledig koud geworden. Dat was erg jammer.

Susan
22 januari 2021

Lekker vers, maar doe iets aan de leverings/afhaaltijd

Paul
21 januari 2021
C.
18 januari 2021

Erg slechte bezorging; bestelling kwam uiteindelijk 1.5 uur te laat. 2 keer hebben we gebeld wat de status was waarbij ze de 1e keer zeiden ooh over 15 min zijn we er, 30 min later waren ze er nog niet. 2e keer bellen zeiden ze dat ze er over 5 min zouden zijn (wij wonen in Uden dus dat moest mogelijk zijn) waren ze er pas 20 min later. Wij hebben sterk het gevoel dat ze 'maar wat' zeiden en dus niet eerlijk waren. Jammer uiteindelijk want de sushi was wel lekker en we hadden genoeg sojasaus etc gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Zeeland
18 januari 2021

Sushi was lekker! Helaas wel pas 2 uur nadat we onze online bestelling geplaatst hadden bezorgd. Bezorgtijd was toen we de bestelling plaatste al een uur later. Na een uur werden we netjes gebeld dat het een kwartiertje later. Kwartiertje werd bijna een uur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angel
17 januari 2021

Heb 1,5 uur langer op de bestelling moeten wachten en toen we hem hadden was die niet eens compleet en duurde weer een uur voor dat we de rest hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van den Hoogen
17 januari 2021

Het eten zelf was heel goed, maar de bezorging was slecht. Er werd gebeld dat het iets later werd, geen probleem. Maar vervolgens wordt het nog eens ruim 30 min later dan de latere tijd afgeleverd. En op moment van bezorging krijgen we daarnaast nog niet eens alles wat we besteld hadden. Na het bellen hierover werd gevraagd een foto te whatsappen. Hierna hebben we nog ruim 45 min op de rest mogen wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
17 januari 2021

Goede prijs kwaliteit verhouding. Minpuntje was 1 flesje sojasaus voor een box van 64 stuks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hartiti Hendarto
17 januari 2021

18.15 werd 19.00

Rolf
15 januari 2021

Goed bevallen, ga zeker vaker bestellen.

Inge
13 januari 2021

Heerlijke sushi! Stond netjes op tijd klaar en voldoende soja, wasabi en gember. Tevreden en we bestellen het zeker nog eens bij jullie.

Micha Badenbroek
11 januari 2021

Heerlijk gegeten. Goede service alles was top geregeld! Zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julian
10 januari 2021

Prijs-kwaliteitsverhouding was echt super! Super goede sushi voor een goede prijs. Wel was mijn bezorging 20 minuten te laat, ik kreeg oprechte excuses van mevrouw dat het helaas wat langer had geduurd dan normaal. Klantvriendelijkheid super! Zal zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
10 januari 2021

Goede kwaliteit voor een mooie prijs !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Floor
10 januari 2021

Super lekkere sushi! We bestelde een box van 4 -5 pers ! Alleen kregen er maar 1 klein flesje soja saus bij.....niet logisch als je een box voor 4-5 pers besteld. Beetje jammer! Verder erg lekker! Verder alles erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. Hoogerdijk
10 januari 2021
Gp
10 januari 2021

Top!

Karin
10 januari 2021

Bezorging op tijd en het eten was Super vers. Voor herhaling vatbaar.

Ilona Boelhouwers
10 januari 2021

Heerlijke Sushi!

Hazel
9 januari 2021

Was een vriendelijke bezorgster. Netjes dat ze hebben gebeld dat de bezorger onderweg was. Eten was heerlijk!

AMV
9 januari 2021

Sushi lekker vers en ruim genoeg voor 4 personen. Soja saus 1 klein flesje te weinig voor 4 personen, wasabi en gember prima hoeveelheid. Op tijd bezorgd. Zeker een aanrader!

Jody
8 januari 2021

Super lekkere sushi! Prijzen zijn super voordelig maar de kwaliteit smaakt naar meer. Bezorging is ook altijd mega snel. Wij zijn heel blij met sushi-eight ♥️

Bekkers
8 januari 2021

Bestelling kwam niet op de afgesproken tijd en de gyoza was koud.

Mieke
6 januari 2021

Vandaag voor het eerst bij '8' enkele 'special rolls' besteld. Heerlijk vers en mooi opgemaakte sushi! Ga zo door, smaakt naar meer!!

Van der meer
4 januari 2021

Was erg lekker en vers Alleen er mag meer keuze komen uit warme gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Claessen
4 januari 2021

Heerlijke sushi, ruime keuze en lekker vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guus
4 januari 2021
Mandy
3 januari 2020

Heerlijke sushi afgehaald. Stond klaar op de afgesproken tijd. Dit gaan we zeker vaker bestellen. Er had wat meer sojasaus en gember bij gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
3 januari 2020
Van tol
3 januari 2020

Jammer dat er 10 minuten voor mijn afhaal tijd gebeld werd dat het een half uur later werd. Terwijl ik een dik uur daarvoor mijn bestelling al had doorgegeven. En de sushi was te koud helaas mijn 1e ervaring was geen goede.......

Peter
2 januari 2020

Eten was top maar het wachten op het eten duurde wel ruim 50 minuten langer dan aangegeven

Annemiek
2 januari 2020

Tamaki was erg klein en weinig gevuld De maki was ook erg klein Special rolls waren lekker en mooi gevuld Mijn bestelling zou om 1815 gereed zijn, dit werd 1830. Dus ik heb 15 min staan wachten. Ook werden mensen gebeld dat hun bestelling 30 min later zou zijn. Ze konden de drukte totaal niet aan. Chaotisch. 1 medewerker die sushi maakte was vriendelijk, de rest was gestresst en niet zo vrolijk en gastvrij

Mendeszoon
2 januari 2020
La
2 januari 2020

Sushi was erg lekker! Bezorgd op aangegeven tijd dus hoefden niet lang te wachten. Alleen de bezorgster was verre van vrolijk, had er totaal geen plezier in, jammer. Verder top!

Kuipers
2 januari 2020

Heerlijke sushi, perfect op tijd en snel geleverd. Kwalitatief echt goed. Aanrader.

Eva Verweij
1 januari 2020

Sushi was goed, maar dat we er bijna 45 minuten op moesten wachten was een stuk minder...

Henk
1 januari 2020

Smaakte goed, op tijd en goed verzorgd. Jammer, ik had Ebi Fry besteld en betaald, maar Edamame gekregen.

Coen
1 januari 2020

Ontzettend lekkere sushi gegeten

S schulz
1 januari 2020

Lekker en goed gekruid leuk opgemaakt .

JJ
31 december 2020

Erg lekkere sushi. Mooi verzorgd en orginele smaken.

TON
31 december 2020

Verschillende keren besteld maar ť is SUPER LEKKERRR

Liz
29 december 2020
Margot
29 december 2020

Sushi zelf was erg lekker! Wel jammer dat je voor een bestelling van 70 euro geen eetstokjes krijgt, en slechts 1 bakje soja/gember/wasabi....

Astrid
29 december 2020

We hebben heerlijk gegeten, net iets later als de aangegeven tijd bezorgd en alles goed op smaak. Maar voor de grote van de bestelling vind ik 1 klein flesje soya saus erg weinig wat je erbij krijgt. En bij 10 ebi fry zat maar 1 bakje chilisaus.

Emily
28 december 2020

Lekkere Sushi oa carpaccio roll en unagi dragon roll (aanrader) en vriendelijke bezorging

Anne Strijbosch
28 december 2020

De pokebowl was super lekker en de december box ook.

janneke
27 december 2020

ik heb in mijn extra bericht en bij mijn bestelling aangegeven 29-12-20-20....15.30 ophalen, ook heb ik dit telefonisch overlegd (27-12-2020) ik zie dat de ophaaltijd nu 17.30 is dus ik hoop dat het toch goed komt 15.30

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heidy
27 december 2020

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
27 december 2020

Echt een tegenvaller :( Vorige keren echt super lekker gegeten en nu was de rijst zuur... Leek alsof er heel veel azijn bij was gegooid. Heel erg jammer want had echt hogere verwachtingen nav vorige keren :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
27 december 2020

Was heerlijk echter we miste de 2-Way Sashimi bij onze bestelling en dat is toch jammer

timo verschuren
25 december 2020

Op de juiste tijd klaar en het was lekker en warm

Verheijen
25 december 2020

Dit was de 2de keer dat wij bij jullie bestelde de 1 ste keer was het prima. Maar nu was het zeer slecht was niet vers en ze smaakte allemaal het zelfde . Denk dat dit helaas onze laatste keer was.

Belinde
25 december 2020

Super lekker!

Ineke
23 december 2020

Erge lekkere sushi!

Tom
23 december 2020

Lekkere sushi. Goede kwaliteit en mooi op tijd geleverd.

Margret
20 december 2020

Heerlijk!!

Kitty
20 december 2020

Erg lekker

Angela
19 december 2020

Beter dan de vorige keer, wel best duur voor wat je krijgt

Willemijn
19 december 2020

Sushi was weer erg lekker! Precies op tijd geleverd.

Nicky van Rooij
13 december 2020
Frans Lasschuit
13 december 2020

We hebben weer heerlijke sushi gegeten... 3x op rij een succes.... Bedankt....

Lizet van den Akker
12 december 2020
Jeroen verkuijlen
7 december 2020

Bestellen en bezorgen gewoon top. De suhshi vonden wij heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

dirkje
6 december 2020

het was snel op te halen. wat warm.is werd vers warm gemaakt en het was erg lekker. alleen volgende keer iets strakker oprollen en het is helemaal perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorg roose
6 december 2020

Al vaker sushi bij jullie besteld iedere keer erg lekker en goede prijs kwaliteit verhouding 👍

Saskia
4 december 2020

We hadden best een grote bestelling maar helaas (te) weinig soya saus/stokjes en geen chilisaus bij de loempia’s en garnalen. Ze kwamen te laat hoewel ik al in de middag had besteld. Ze hebben wel gebeld om dit door te geven. Verder prima kwaliteit

Willemijn
4 december 2020

Het was heerlijk! Op tijd bezorgd.

Yvo
2 december 2020

Goede kwaliteit, verrassende combinaties, wat meer warme gerechtjes op de menukaart zou welkom zijn

Alex
1 december 2020

op tijd, en lekker!!

Jolanda
30 november 2020

Bezorging netjes op tijd en het was heerlijk!

C.
29 november 2020

De sushi was vers en lekker en de bezorging was keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick
28 november 2020

Top eten en bezorging! Ga zo door :-)

Sterre
28 november 2020

Klantvriendelijk personeel, goede service, en lekkere sushi! Een aanrader.

Verwijst
23 november 2020
Amanda
22 november 2020

Het werd helaas 20 minuten te laat bezorgd, maar het was wel heel lekker!

Diana van den Brink
22 november 2020

Het duurde veel langer dan aangegeven was voordat de bestelling bezorgd werd, het is het wachten echter wel waard geweest, het was heerlijk.

Theo Kessel
21 november 2020

Iets wat te laat maar duizend maal excuses van de bezorgster. Zeer attent

Anne Strijbosch
21 november 2020

Was echt lekker en meer dan genoeg! Was de eerste keer dat we hier eten hebben gehaald en zeker niet de laatste keer!

Vogels
21 november 2020

Er zat een lange haar tussen de sushi! Niet echt fris...

Patrick
20 november 2020

Prima kwaliteit

Kim
19 november 2020

Heerlijke sushi en fantastische service

Z.C.
19 november 2020

Tweede poging sushi besteld dit keer een onder andere een party time box besteld. Helaas klopt de inhoud niet yellow tail sashimi ontbrak dit werd aangevuld door tonijn en zalm. Paar keer gebeld maar werd niet opgenomen tot heden ook niet terug gebeld! zeer teleurstellend en jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
17 november 2020
Janneke
16 november 2020
Emma
15 november 2020

Heerlijk gegeten! Goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
15 november 2020

Top service en heerlijk gegeten. Bedankt, zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guus
15 november 2020

Wederom perfecte sushi, ik heb al op veel plekken op de wereld sushi gegeten, maar dit zit absoluut in de top 3.

Silvio
14 november 2020

Kwaliteit/ smaak van de sushi’s was een helaas een stuk minder dan de laatste keer. Jammer want we hadden gehoopt op een goed sushi restaurant hier in Uden.

Anoniem
12 november 2020

Slecht, niet vers en te duur voor die kwaliteit. Plakkerige rijst en totaal geen smaak

Z.C.
11 november 2020

Voor € 114,95 aan sushi besteld de bijbehorende hoeveelheid 1x Soja Saus, 1x Wasabi en 1x Gember is niet voldoende. (wat je normaal ook standaard krijgt bij een bestelling van €15,00). Ook vielen een aantal sushi's uitelkaar. Bestelling geplaatst om 18:52u bezorgtijd 20:00u. Uiteindelijk om 20:25u de bestelling gekregen. Gezien de prijskwaliteit verhouding zou je wel iets meer mogen verwachten overall rating 2 sterren.

Patrick
9 november 2020

Er zat ruim 30 minuten tussen de mail met de tekst dat de bestelling onderweg was en het moment waarop die goede man voor de deur stond. Dat was jammer. Sushi zelf verder top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
9 november 2020

Was echt heel lekker, en precies op de tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Muijrers
9 november 2020

Prima verzorgd Heerlijk Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.B.
8 november 2020

Ik heb Suhsi vandaag besteld en opgehaald (20 km gereden). Thuis merkte ik dat bestelde en betaalde artikelen misten. Ik schreef een e-mail maar kreeg geen antwoord. Eerste en laatste keer om te eten bij Suhsi 8!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
8 november 2020

geweldig

Melissa
8 november 2020

Super lekkere, verse sushi! Snelle bezorging

Herriet Hulst
6 november 2020

Het was lekker alleen we kregen ipv de spicey zalm een spicey chicken

Yvonne
5 november 2020

Had een box besteld met krokante garnaal en krokante kip maar die zaten er beide niet in. Sushi was wel oké verder.

Marley beuker
4 november 2020

Online besteld en aangegeven dat ik om kwart over 6 mijn bestelling wilde hebben, dit kon ik aangeven. Er werd wel aangegeven dat ik nog bericht zou krijgen of dat de tijd die ik invulde wel lukte. Bestelling dus geplaatst word ik gebeld dat kwart over 6 niet lukte, maar dat ze pas om kwart over 7 het kon de komen brengen. Dit vind ik al best schandalig want dat is een uur later dan dat ik kon invullen, als ik dat van te voren had geweten had ik ergens anders besteld maar ja had natuurlijk al betaald. Uit eindelijk is het eten kwart voor 8 bezorgd dat is gewoon 1,5 uur later dan wat ik wou en het was nog niet eens is goede sushi. De rijst was gewoon niet gaar, had nog rijst erin zitten die kei hard was. Dus nee absoluut niet tevreden over jullie

Nijst
4 november 2020

De bon en prijs van bestelling gaven wat verwarring, maar dat kwam door de transitiekosten. We hebben heerlijk genoten van een voortreffelijke sushi!.

Kruijs
2 november 2020

Om 17.26 besteld en bezorgtijd van 18.30 gekozen. Helaas werd de bestelling pas om 19.15 bezorgd. Tussendoor gebeld en er werd aangegeven ‘dat ze er van weten’ dat de bestelling vertraagd zou zijn. Helaas geen excuses aan de telefoon of aan de deur. Zo’n kleine moeite.. Maar het eten was heerlijk en we hebben erg genoten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
2 november 2020

Er wordt keurig aangegeven hoe laat er wordt bezorgd ook als dit onverhoopt vertraging oploopt. Lekkere sushi en alles ver