Beoordelingen van Sushi 8 Uden

Recente recensies van Sushi 8 Uden

4 sterren na 77 reviews

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en precies op tijd geleverd. Mogelijk minder plastic gebruiken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service,....en lekker ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging exact op afgesproken tijd, sushi was heerlijk. Gaan we zeker nog eens bij bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en bezorgd op afgesproken tijd. 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was waanzinnig lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! Prima afhaal systeem met heldere ophaal en levertijden!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, dat de bestelling niet compleet was. De warme hapjes kunnen jullie misschien beter in een zak doen, want in de plastic bakjes worden ze nogal taai. De sushi vonden we wel lekker en de wasabi was lekker pittig!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede en heerlijke sushi

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Vriendelijke bezorger!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi. Voor herhaling vatbaar.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker.... ik had 4 verschillende sushi, het smaakte heerlijk. Makkelijk te bestellen via de site, aardige bezorgster. Aanrader!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi! En erg vriendelijk personeel.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel variatie kwa sushi, aardige medewerkers (vooral de jongere dame) en de sushi was ook heerlijk voor die prijs. Kom hier zeker terug!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, niet te klein, goed gevuld! Bezorgong, slecht, veel te laat. Belde wel om te zeggen dat het 15 min later werd het werden er 40.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, alles op tijd klaar, kon het meteen meenemen. Smaakte heelijk!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Snel een keer wat andere uitproberen 😃

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, we moesten er even op wachten want het was kennelijk erg druk, maar toen het eten er eindelijk was hebben we er wel van genoten! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker. Omdat het druk was, werden we gebeld dat de bezorging uitliep.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde bestelling gekregen. Zelf gebeld. Werd zonder excuus weer opgehaald. Niet heel erg Corona proof dat bestellingen die al afgeleverd waren omgeruild worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, nog lekkerder dan ik had verwacht. Veel variatie in de box en genoeg sojasaus ook er bij, ik bestel zeker nog eens bij jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor tweede keer besteld en ik ben zeer tevreden over zowel de smaak en kwaliteit van de geleverde producten als van de service. Ik heb beide keren zowel koude maki rollen en warme gerechten. De producten zijn allen erg smaakvol en worden mooi gepresenteerd, daarnaast worden alle benodigdheden meegeleverd (stokjes, gember, sojasaus - meer dan zo'n klein zakje - en wasabi). De warme gerechten waren ook echt nog warm. Waarschijnlijk vanwege de dag van mijn (tweede) bestelling, dit was een vrijdag, was de bezorging 15 minuten later dan bij het plaatsen van de bestelling was aangekruist. Ze hebben mij via de e-mail op de hoogte gebracht van de vertraging en bij de bezorging zich geëxcuseerd. Dit vond ik heel netjes. Ik vind Sushi 8 echt een aanrader voor het bezorgen van lekkere Sushi!!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wanneer er ruim van te voren een geplande bestelling wordt geplaatst en zelfs die anderhalf uur(!!) te laat wordt bezorgd.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goede sushi, heerlijk gegeten. De rollen die ik zelf samengesteld had waren alleen niet zoals opgegeven, saus en extra’s miste. Ook hebben we een tijd doorgegeven om het op te halen (40 minuten na bestellen), en moesten we bij aankomst alsnog 20 minuten wachten op onze bestelling.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vrees dat dit de eerste en tevens laatste keer was dat wij hier sushi hebben besteld. Om 18.00 besteld en pas rond 20.45 de bestelling thuis gekregen. Helaas was de bestelling ook niet compleet. Ik begrijp best dat het druk kan zijn, maar bijna 3 uur later?! Dan lijkt er iets goed mis te gaan.. Carpaccio sushi was overigens wel lekker.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling met bezorgtijd van uur. Helaas werd de bestelling een uur later (twee uur na bestellen), na bellen met Sushi8 waar de bestelling bleef, was men in 20 minuten op locatie. Apart dat men in eerste instantie niet wist wat de status van onze bestelling was. Geen goed gevoel bij organisatorische kwaliteiten (klonk ongewis). Eten was prima, maar niet daverend ondanks de vele malen sorry bij het bezorgen. Helaas miste was onze bestelling ook niet 100% compleet, geen goede eerste indruk...

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor 17.00 uur met gevraagde bezorgtijd 18.20 uur. Bericht ontvangen dat het 19.00 uur wordt. Om 19.15 uur gebeld waar het bleef. Antwoord over 10 minuten. Uiteindelijk kwam de bestelling om 19.45 uur. Veel te laat dus. Wel als pleister extra kippenvleugels erbij. De kwaliteit was overigens prima van alles!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, lekker vers!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

3 uur op de sushi gewacht en niks gekregen. Wel 10x gebeld. Kregen steeds te horen dat de bezorger onderweg was. Ontzettend slecht te woord gestaan. Niet terug bellen als ze dat zeiden te doen. Geen enkele uitleg. Met een simpele sorry ben je er niet als ik voor meer dan €60 bestel en niks krijg. Als jullie om 21.00 hadden gezegd dat het niet meer kwam had ik nog ergens anders kunnen bestellen. Dit kan echt niet hoor! Ik wil mijn geld zsm terug.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker. Maar er waren wel een paar sushi die niet helemaal dicht waren en vielen uit elkaar toen ik ze beet had gepakt. Bezorging was op tijd. Alleen als ik om 3 uur s middags een bestelling plaats en een tijdstip kan kiezen voor 17.20 verwacht ik ook dat ik de sushi op dat tijdstip krijg en niet pas 25 minuten later. Anders moet die tijd niet te kiezen zijn. Ik ben benieuwd of dit de volgende keer opgelost is want de sushi is best wel duur dus dan verwacht ik dat het goed is

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi is lekker, wat meer warme gerechten (beef) zou aanbod verbeteren. Bezorging is dramatisch. Bijna 3 uur moeten wachten, dat is echt veel te lang. Ook zonder bericht dat t later wordt

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zelf was erg lekker. De bezorging viel helaas tegen. Om 18:15 besteld. Er stond toen dat ‘t zou worden bezorgd om 19:20. Dat werd via de mail al 19:45. Om 20:00 gebeld om te vragen waar ‘t bleef. Toen werd gebeld dat ‘t nog een kwartiertje zou duren. Uiteindelijk hadden we het om 21:15

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en keurig op tijd geleverd. Zeker aan te bevelen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom was het erg lekker👌🏼

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgesproken tijd verschoven en vervolgens nog 20 minuten later. Uiteindelijk een uur later dan eerste afgegeven tijd. Eten was heerlijk!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leek niet allemaal vers klaar gemaakt vlak voor uitlevering. Wel keurig op tijd geleverd

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker! Een echte aanrader!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, erg smakelijk allemaal. En op tijd geleverd. Wij gaan vaker bestellen

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Alsof je in het restaurant zit :)

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst was te klef, sushi had flink geschud tijd bezorging. Sashimi tonijn was niet vers. Sushi over een stukje van 5 minuten werd 35 minuten ze was de weg kwijt.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat lekker, supervers. Een aanwinst voor Uden!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst, vond ik hem wel oke en had hem wel lekkere verwacht.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

super tevreden, erg lekker en netjes verzorgt

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi box zag er goed verzorgd uit en smaakte fantastisch. Echt heerlijk!! Wij komen zeker terug!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Aardige ontvangst Nette zaak met zicht in de schone keuken Kwalitatief goede en lekkere sushi die er mooi uitziet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Verrassend goed. Top dus. Jammer dat ze 20 minuten later kwamen dan afgesproken. En met de auto. Beter milieuvriendelijk met een snelle fiets.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, aanwinst voof Uden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede sushi en snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2de x besteld, en ja hoor weer veel te laat, dus niet op de afgesproken tijd die je aankunt geven bij de bestelling, 17;15 uur aangegeven, werd 17:45 uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was uiteindelijk drie kwartier later dan gevraagd. Zelf gebeld. Vriendelijk aan de telefoon. Warme gerechten waren lekker. Suhsi proefde niet geheel vers, taai.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zou een uur duren voor bezorging 1805 uur, maar kwam pas om 18:30 uur, mail verzonden dat het onderweg was 18:11 uur, het is maar 8 min fietsen

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en lekker. Veel soorten verschillende rolls👍🏼

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, exacte tijd opgehaald. Netjes verzorgd verpakt en super lekker gegeten.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit niet echt goed bezorging bijna half uur te laat

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben onze nieuwe favoriete sushi afhaal gevonden. Zo lekker!!! Vond het eerst wel wat aan de prijs, maar daar krijg je dan ook wat voor terug. Allemaal net wat specialer en zeker lekkerder dan anders.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, we lusten nog wel meer!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Meer variatie in de box

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers bereid

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi. Een aanwinst voor Uden!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Super lekkere sushi! En die mix van gefrituurde hapjes JUMMY!!!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Aanrader!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vers en vriendelijke bezorging! Aanrader

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Echt een aanrader!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Verse ingrediënten, snelle levering en aardige werknemers. De carpacciorol is een aanrader. Bestel hier graag weer!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, makkelijk te bestellen, snel klaar. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit voldoende keuze en erg lekker en vers gemaakt Een aanwinst voor Uden 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.