Beoordelingen van Sushi 8 Uden

Recente recensies van Sushi 8 Uden

4 sterren na 247 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat pas na 1 uur de bestelling klaar is en dat er niet eerder een tijdsblok beschikbaar is.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide de kwaliteit van de sushi en bezorging was slecht deze keer. Ik bestelde om iets voor 18.00 en kon op zijn vroegst om 19.30 bezorgt worden, prima. We wachten wel. Wordt ik om 19.40 gebeld dat het nog een half uur zou duren. Uiteindelijk had ik om 20.15 mijn eten en het smaakte alsof het al een paar uur buiten stond. Heel jammer. Dit was denk ik even de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 40 minuten te laat met een 1 1/2 uur besteltijd. Niet heel erg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam op de afgesproken tijd! We hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker en zag er ook verzorgd uit. Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker 😋 tot de volgende

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Via de handige bestelapplicatie was het eenvoudig om een keuze te maken en af te rekenen. Snel ontving een bevestiging van mijn bestelling met de ophaaltijd. Ophalen en het genieten kon beginnen. Goed gemaakte sushi’s en erg lekker. Complimenten voor de keuken, hopen dat afleveren thuis binnenkort in mijn woonplaats ook mogelijk is. Kortom zeer smakelijk en voor herhaling vatbaar👌

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij heerlijk gegeten! Service was vlot, eten was goed en keurig verpakt en het smaakte voortreffelijk. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 30minuten te laat, gelukkig wel excuses aangeboden. Maar warme snacks waren dus afgekoeld. Sushi was wel heel lekker.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers en stipt op tijd geleverd...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was te laat maar ik werd netjes gebeld. Ik moet zeggen dat ik de kwaliteit minder vond dan wat ik gewend ben van sushi8. Jammer dat de drukte daar misschien invloed op heeft.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En netjes op de afgesproken tijd bezorgd.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verscheidene keren besteld, kwaliteit is uitstekend, alleen de leveringstijden worden nooit gehaald. Bezorgers zijn altijd correct.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is precies op het aangegeven tijdstip netjes bezorgd en smaakte in ieder geval erg goed! Wel mag er van mij duidelijker aangegeven en worden dat er niet standaard stokjes, sojasaus en wasabi meegeleverd wordt, maar je deze apart moet bij bestellen. Gelukkig hadden we zelf nog wat staan, maar als je er van uitgaat dat het standaard wordt meegeleverd net als bij andere restaurants, is het even een vervelende ontdekking.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk, net als alle andere keren dat we bij Sushi8 besteld hebben. Echter, zat er een lange haar in de rijst van 1 van de nigiri's. Dat was zeer onsmakelijk. Jammer.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Twee rollen, die hetzelfde vlees bevatten, helaas moeten weggooien omdat het vlees bedorven was. Het stonk echt vreselijk... Niet gewend van hier, normaal ben ik zeer tevreden en al vele malen sushi besteld. Wel na bellen goed opgepakt.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De schotel die wij de vorige keer hadden besteld, hadden we nu weer besteld. Echter was het nu aangepast. Waar het de vorige keer zeer divers was, erg vers en erg lekker, vonden we het nu niet allemaal even vers smaken, veel van hetzelfde en een matige smaak hebben.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Quality time aanrader! Super lekker vers bereid, snelle service!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Droog en niet smakelijk.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit top. Echter bij een bestelling van €35,- 1 klein flesje soja saus is niet correct.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was top! 👌

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en redelijk goed op afgesproken tijd

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag sushi afgehaald, stond netjes klaar op de afgesproken tijd. Smaakte weer heerlijk

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. We waren met 5 volwassenen en 2 kinderen van 12 jaar. We hadden meer dan ruim voldoende. Wanneer wij onszelf de volgende keer weer trakteren op Sushi is dat het ritje Cuijk-Uden meer dan waard!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Altijd een feestje om deze mooi opgemaakte sushi te ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

saus apart zou fijner zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker maar veel te laat bezorgd. Bestelling in de middag al gedaan voor 18.40 was er uiteindelijk pas om 20.00. Wel gebeld dat een half uur later zou zijn maar was achteraf dus 1,5 uur later! Erg jammer want daardoor waren de bijgerechten en garnaal sushi koud. Zonde want de sushi is wel lekker. Ik zou zeker wat aan de bezorgtijden doen om je klanten te behouden.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg lekker, maar de bestelling was ruim een uur te laat! In totaal 2.5 uur gewacht, dat is echt te lang!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De kwaliteit is goed en het is zeker een aanrader om hier te eten!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Verse sushi en makkelijk om op te halen.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zag er weer heel lekker uit en smaakte weer goed. Lekkerder als Mojo's

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijskwaliteit van de sushi was echt top. Goede smaken! Alleen hadden wij om 15:00 uur een bestelling geplaatst om voor 16:00 te laten bezorgen. Echter om 15:10 werd ik gebeld met de vraag of het ook om 17:00 bezorgd kon worden omdat de keuken niet genoeg voorbereidingstijd had. Wat wij overigens wel appart vonden omdat er een vaste openingstijd is op de site. Als een restaurant weet, we gaan om 16:00 uur open dan neem ik aan dat je vanaf 16:00 uur gewoon kan bestellen. Dit was ook voor ons niet heel fijn want iemand van ons moest om 17:00 weg. Verder was de sushi zelf goed!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk en meer dan voldoende. De extra garnalen waren een aangename verrassing en waren echt super!! wij zullen zeker vaker bestellen!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd ook ! Top..

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Via de website sushi besteld en voor afhalen gekozen omdat er dan eerder een tijd beschikbaar was dan wanneer ik het liet bezorgen. Onderweg naar de locatie in Uden kreeg ik een belletje; "het wordt 10 min later. Excuses. Maar we maken het goed met iets extra's." Helemaal prima, kan gebeuren. Eenmaal in de zaak, zit ik te wachten en wordt 10 minuten ineens ruim een half uur. Waarin ik ongegeneerd mag meegenieten hoe het personeel uitvalt naar elkaar en ruzie maakt. Na een half uur wachten is mijn bestelling klaar. Ik vraag, goh mag ik vragen wat dat extraatje precies is, want dit is toch wel erg lang. Mevrouw Noami achter de kassa geeft aan dat "dit bij iedereen gebeurt" en dus heel normaal is., maar als ik echt wil nog wel een extraatje kan krijgen. Ik geef aan dat ik nu liever korting heb dan dat ik dat extraatje. Het is toch niet mijn probleem dat je je planning niet haalt en ik spaar je een keer rijden uit. Mokkend loopt ze naar de fituur om daar een paar loempia's extra te bakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorheen altijd erg tevreden. Prijs/kwaliteit helaas niet meer in orde. Voor €50 sushi besteld en dit was voor 2 personen echt te weinig. Zal in het vervolg toch elders bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas een dik half uur te laat terwijl de bestelling al in de middag gedaan was. Gelukkig wel netjes status update van de bestelling ontvangen, scheelt weer een telefoontje. Kwaliteit is goed. Weinig verschil wat mij betreft met de concurrenten.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu 5 x wat besteld bij jullie waarvan 3x afgehaald in het verleden en 2x laten bezorgen en we vonden het echt vervelend, een dik uur naderhand werd er bezorgd, ik heb nog een mail gestuurd of het nog lang ging duren en uiteindelijk maar even gebeld, en toen was het er zo. Jongens ik snap dat jullie het druk hebben maar laat even wat weten aan de klant dat het uitloopt. Jammer dit!! En niet eens een sorry We hebben pas ook sushi besteld ergens anders in uden en ook die waren 20 min te laat en daar krijg ik excuses van en een klein presentje, sushi neem voorbeeld, uiteindelijk is klant koning! Doe er je voordeel mee

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld, goed op tijd, prima kwaliteit we hebben er van genoten zelfs onze vermelde wijzigen keurig gedaan . Dank je wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 18.20 besteld. Er stond als verwachte bezorgtijd 19.40 wat ik al erg lang vond. Belde ik om 20.00u op om te vragen waar het bleef. Bezorger kwam er zo aan. 20.40 kwam pas mijn bestelling. Normaal is de sushi met garnaal nog warm dat was nu niet het geval. Vond het echt een tegenvaller terwijl het normaal heel lekker is.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam 3 kwartier te laat, terwijl we bij de bezorging een tijd moesten selecteren. Er zat geen gember of wasabi bij de gerechten en geen stokjes. We hadden 2 bakjes met soyaboontjes waarvan beide een hele kleine hoeveelheid en waarvan 1 bakje veel voller dat dan de andere. Het kwam een beetje slordig over. De sushi was opzich lekker maar niet bijzonder.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer, bestelling al s'middags gedaan voor 17.40. Dacht ben ik op tijd ook ivm gast en avondklok. Kreeg mail levering 18.00. Oke prima dacht ik. 18.15 toch nog gebeld, ja de bestelling gaat zo mee. Dus veel te laat. Bleek de helft er niet bij te zitten. Weer gebeld en nog nageleverd. Wel excuses gemaakt en iets extra erbij gehad. De sushi was heerlijk,. Maar jammer dat ik 2x heb moeten bellen

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 min te laat, waardoor een aantal gerechten enigszins verpieterd waren, jammer. Vorige keren was het altijd prima.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de 1ste keer sushi afgehaald. We komen zeker nog terug. Lekker verse sushi, heerlijk genoten!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste, Bestelling zou om 18:40 komen werd uiteindelijk19:50 twee keer gebeld wat ik persoonlijk erg nerjes vind , helaas met verkeerde informatie van wanneer er dan wel bezorgd zou worden. Bestelling eenmaal in huis de nigeri sushi vergeten bij onze bestelling. Ik kon het ivm met het lange wachten niet meer opbrengen hier melding van te maken. Teleurstellend was de rijst die veel te vast van structuur was en de karige opmaak van het geheel, bij €60,- sushi mag meer dan een klein flesje soja saus worden geleverd is mijn bescheide mening ( rest van de sushi aanbieders in Uden doen dit immers ook, dus gasten verwachtingspatroon) . Zelf ben ik werkzaam in de foodbranche , elke opmerking / klacht is een kans. Ik heb de moeite genomen mijn ervaring te delen nu ben ik benieuwd hoe sushi 8 hier mee omgaat. Overigens vriendelijk personeel aan de telefoon en aan de deur. Ik ben benieuwd...... vriendelijk groet Sjoerd

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling zou om 18.20 uur bezorgd worden. Er werd gebeld dat het 10 a 15 minuten vertraging zou oplopen. Uiteindelijk werd het eten pas om 19.00 uur bezorgd. De sushi zelf was heerlijk, maar de warme bijgerechten waren volledig koud geworden. Dat was erg jammer.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers, maar doe iets aan de leverings/afhaaltijd

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg slechte bezorging; bestelling kwam uiteindelijk 1.5 uur te laat. 2 keer hebben we gebeld wat de status was waarbij ze de 1e keer zeiden ooh over 15 min zijn we er, 30 min later waren ze er nog niet. 2e keer bellen zeiden ze dat ze er over 5 min zouden zijn (wij wonen in Uden dus dat moest mogelijk zijn) waren ze er pas 20 min later. Wij hebben sterk het gevoel dat ze 'maar wat' zeiden en dus niet eerlijk waren. Jammer uiteindelijk want de sushi was wel lekker en we hadden genoeg sojasaus etc gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker! Helaas wel pas 2 uur nadat we onze online bestelling geplaatst hadden bezorgd. Bezorgtijd was toen we de bestelling plaatste al een uur later. Na een uur werden we netjes gebeld dat het een kwartiertje later. Kwartiertje werd bijna een uur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 1,5 uur langer op de bestelling moeten wachten en toen we hem hadden was die niet eens compleet en duurde weer een uur voor dat we de rest hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten zelf was heel goed, maar de bezorging was slecht. Er werd gebeld dat het iets later werd, geen probleem. Maar vervolgens wordt het nog eens ruim 30 min later dan de latere tijd afgeleverd. En op moment van bezorging krijgen we daarnaast nog niet eens alles wat we besteld hadden. Na het bellen hierover werd gevraagd een foto te whatsappen. Hierna hebben we nog ruim 45 min op de rest mogen wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding. Minpuntje was 1 flesje sojasaus voor een box van 64 stuks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.15 werd 19.00

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed bevallen, ga zeker vaker bestellen.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Stond netjes op tijd klaar en voldoende soja, wasabi en gember. Tevreden en we bestellen het zeker nog eens bij jullie.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede service alles was top geregeld! Zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs-kwaliteitsverhouding was echt super! Super goede sushi voor een goede prijs. Wel was mijn bezorging 20 minuten te laat, ik kreeg oprechte excuses van mevrouw dat het helaas wat langer had geduurd dan normaal. Klantvriendelijkheid super! Zal zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit voor een mooie prijs !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi! We bestelde een box van 4 -5 pers ! Alleen kregen er maar 1 klein flesje soja saus bij.....niet logisch als je een box voor 4-5 pers besteld. Beetje jammer! Verder erg lekker! Verder alles erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd en het eten was Super vers. Voor herhaling vatbaar.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een vriendelijke bezorgster. Netjes dat ze hebben gebeld dat de bezorger onderweg was. Eten was heerlijk!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi lekker vers en ruim genoeg voor 4 personen. Soja saus 1 klein flesje te weinig voor 4 personen, wasabi en gember prima hoeveelheid. Op tijd bezorgd. Zeker een aanrader!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Prijzen zijn super voordelig maar de kwaliteit smaakt naar meer. Bezorging is ook altijd mega snel. Wij zijn heel blij met sushi-eight ♥️

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam niet op de afgesproken tijd en de gyoza was koud.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor het eerst bij '8' enkele 'special rolls' besteld. Heerlijk vers en mooi opgemaakte sushi! Ga zo door, smaakt naar meer!!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en vers Alleen er mag meer keuze komen uit warme gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, ruime keuze en lekker vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi afgehaald. Stond klaar op de afgesproken tijd. Dit gaan we zeker vaker bestellen. Er had wat meer sojasaus en gember bij gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat er 10 minuten voor mijn afhaal tijd gebeld werd dat het een half uur later werd. Terwijl ik een dik uur daarvoor mijn bestelling al had doorgegeven. En de sushi was te koud helaas mijn 1e ervaring was geen goede.......

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top maar het wachten op het eten duurde wel ruim 50 minuten langer dan aangegeven

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Tamaki was erg klein en weinig gevuld De maki was ook erg klein Special rolls waren lekker en mooi gevuld Mijn bestelling zou om 1815 gereed zijn, dit werd 1830. Dus ik heb 15 min staan wachten. Ook werden mensen gebeld dat hun bestelling 30 min later zou zijn. Ze konden de drukte totaal niet aan. Chaotisch. 1 medewerker die sushi maakte was vriendelijk, de rest was gestresst en niet zo vrolijk en gastvrij

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker! Bezorgd op aangegeven tijd dus hoefden niet lang te wachten. Alleen de bezorgster was verre van vrolijk, had er totaal geen plezier in, jammer. Verder top!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, perfect op tijd en snel geleverd. Kwalitatief echt goed. Aanrader.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was goed, maar dat we er bijna 45 minuten op moesten wachten was een stuk minder...

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed, op tijd en goed verzorgd. Jammer, ik had Ebi Fry besteld en betaald, maar Edamame gekregen.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekkere sushi gegeten

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed gekruid leuk opgemaakt .

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi. Mooi verzorgd en orginele smaken.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Verschillende keren besteld maar ť is SUPER LEKKERRR

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi zelf was erg lekker! Wel jammer dat je voor een bestelling van 70 euro geen eetstokjes krijgt, en slechts 1 bakje soja/gember/wasabi....

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, net iets later als de aangegeven tijd bezorgd en alles goed op smaak. Maar voor de grote van de bestelling vind ik 1 klein flesje soya saus erg weinig wat je erbij krijgt. En bij 10 ebi fry zat maar 1 bakje chilisaus.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Sushi oa carpaccio roll en unagi dragon roll (aanrader) en vriendelijke bezorging

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De pokebowl was super lekker en de december box ook.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

ik heb in mijn extra bericht en bij mijn bestelling aangegeven 29-12-20-20....15.30 ophalen, ook heb ik dit telefonisch overlegd (27-12-2020) ik zie dat de ophaaltijd nu 17.30 is dus ik hoop dat het toch goed komt 15.30

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt een tegenvaller :( Vorige keren echt super lekker gegeten en nu was de rijst zuur... Leek alsof er heel veel azijn bij was gegooid. Heel erg jammer want had echt hogere verwachtingen nav vorige keren :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk echter we miste de 2-Way Sashimi bij onze bestelling en dat is toch jammer

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Op de juiste tijd klaar en het was lekker en warm

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de 2de keer dat wij bij jullie bestelde de 1 ste keer was het prima. Maar nu was het zeer slecht was niet vers en ze smaakte allemaal het zelfde . Denk dat dit helaas onze laatste keer was.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erge lekkere sushi!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Goede kwaliteit en mooi op tijd geleverd.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter dan de vorige keer, wel best duur voor wat je krijgt

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer erg lekker! Precies op tijd geleverd.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijke sushi gegeten... 3x op rij een succes.... Bedankt....

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen en bezorgen gewoon top. De suhshi vonden wij heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

het was snel op te halen. wat warm.is werd vers warm gemaakt en het was erg lekker. alleen volgende keer iets strakker oprollen en het is helemaal perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker sushi bij jullie besteld iedere keer erg lekker en goede prijs kwaliteit verhouding 👍

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden best een grote bestelling maar helaas (te) weinig soya saus/stokjes en geen chilisaus bij de loempia’s en garnalen. Ze kwamen te laat hoewel ik al in de middag had besteld. Ze hebben wel gebeld om dit door te geven. Verder prima kwaliteit

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Op tijd bezorgd.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, verrassende combinaties, wat meer warme gerechtjes op de menukaart zou welkom zijn

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd, en lekker!!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes op tijd en het was heerlijk!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was vers en lekker en de bezorging was keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en bezorging! Ga zo door :-)

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Klantvriendelijk personeel, goede service, en lekkere sushi! Een aanrader.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd helaas 20 minuten te laat bezorgd, maar het was wel heel lekker!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde veel langer dan aangegeven was voordat de bestelling bezorgd werd, het is het wachten echter wel waard geweest, het was heerlijk.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets wat te laat maar duizend maal excuses van de bezorgster. Zeer attent

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt lekker en meer dan genoeg! Was de eerste keer dat we hier eten hebben gehaald en zeker niet de laatste keer!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat een lange haar tussen de sushi! Niet echt fris...

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en fantastische service

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede poging sushi besteld dit keer een onder andere een party time box besteld. Helaas klopt de inhoud niet yellow tail sashimi ontbrak dit werd aangevuld door tonijn en zalm. Paar keer gebeld maar werd niet opgenomen tot heden ook niet terug gebeld! zeer teleurstellend en jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en heerlijk gegeten. Bedankt, zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom perfecte sushi, ik heb al op veel plekken op de wereld sushi gegeten, maar dit zit absoluut in de top 3.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit/ smaak van de sushi’s was een helaas een stuk minder dan de laatste keer. Jammer want we hadden gehoopt op een goed sushi restaurant hier in Uden.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Slecht, niet vers en te duur voor die kwaliteit. Plakkerige rijst en totaal geen smaak

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor € 114,95 aan sushi besteld de bijbehorende hoeveelheid 1x Soja Saus, 1x Wasabi en 1x Gember is niet voldoende. (wat je normaal ook standaard krijgt bij een bestelling van €15,00). Ook vielen een aantal sushi's uitelkaar. Bestelling geplaatst om 18:52u bezorgtijd 20:00u. Uiteindelijk om 20:25u de bestelling gekregen. Gezien de prijskwaliteit verhouding zou je wel iets meer mogen verwachten overall rating 2 sterren.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat ruim 30 minuten tussen de mail met de tekst dat de bestelling onderweg was en het moment waarop die goede man voor de deur stond. Dat was jammer. Sushi zelf verder top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heel lekker, en precies op de tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd Heerlijk Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb Suhsi vandaag besteld en opgehaald (20 km gereden). Thuis merkte ik dat bestelde en betaalde artikelen misten. Ik schreef een e-mail maar kreeg geen antwoord. Eerste en laatste keer om te eten bij Suhsi 8!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere, verse sushi! Snelle bezorging

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker alleen we kregen ipv de spicey zalm een spicey chicken

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een box besteld met krokante garnaal en krokante kip maar die zaten er beide niet in. Sushi was wel oké verder.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld en aangegeven dat ik om kwart over 6 mijn bestelling wilde hebben, dit kon ik aangeven. Er werd wel aangegeven dat ik nog bericht zou krijgen of dat de tijd die ik invulde wel lukte. Bestelling dus geplaatst word ik gebeld dat kwart over 6 niet lukte, maar dat ze pas om kwart over 7 het kon de komen brengen. Dit vind ik al best schandalig want dat is een uur later dan dat ik kon invullen, als ik dat van te voren had geweten had ik ergens anders besteld maar ja had natuurlijk al betaald. Uit eindelijk is het eten kwart voor 8 bezorgd dat is gewoon 1,5 uur later dan wat ik wou en het was nog niet eens is goede sushi. De rijst was gewoon niet gaar, had nog rijst erin zitten die kei hard was. Dus nee absoluut niet tevreden over jullie

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bon en prijs van bestelling gaven wat verwarring, maar dat kwam door de transitiekosten. We hebben heerlijk genoten van een voortreffelijke sushi!.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.26 besteld en bezorgtijd van 18.30 gekozen. Helaas werd de bestelling pas om 19.15 bezorgd. Tussendoor gebeld en er werd aangegeven ‘dat ze er van weten’ dat de bestelling vertraagd zou zijn. Helaas geen excuses aan de telefoon of aan de deur. Zo’n kleine moeite.. Maar het eten was heerlijk en we hebben erg genoten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er wordt keurig aangegeven hoe laat er wordt bezorgd ook als dit onverhoopt vertraging oploopt. Lekkere sushi en alles vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Maar het is goed op te weten als je voor 2 personen sushi besteld. Dat zit er maar 1 bakje gember en 1 bakje soja saus bij je bestelling. En je hebt er echt 2 nodig. Voor de rest was ons eerste ervaring om bij jullie sushi thuis te eten echt super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Je kon proeven dat de ingrediënten vers waren. De speciale rolls zijn verassend. Ook de warme hapjes waren goed warm en erg lekker! Een van de betere afhaal sushi’s die ik heb gehad. Een aanrader’

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was écht heel erg goed, zelden zo een heerlijke en verse sushi gegeten! De grootte en de garnering was ook top. Helaas was de bezorgtijd wel echt veels te lang.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor de eerste keer besteld, en het was heerlijk!! voor herhaling vatbaar! ze waren iets te laat met bezorgen en we kregen er daarom iets extra's bij, zo aardig en attent, net als de bezorging!!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werkelijk fantastisch! Super kwaliteit van de producten. De traagheid van bezorgen super slecht. Om 17:17 besteld om 18:30 geleverd te krijgen. Uiteindelijk is het eten om 19:50 ontvangen.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het een uur te laat was en de bestelling niet compleet was, wel netjes loempia’s gekregen omdat het te laat kwam, maar niks omdat ze de helft vergeten waren.. Verder top gegeten! Komen zeker terug!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed, maar helaas duurde het 1 uur en 20 minuten voordat het eten er was. Excuses gemaakt en extra loempia’s erbij gekregen, maar toch jammer dat het zo lang duurde als je het smiddags al had besteld...

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig nog nooit zo lekker sushies gegeten. Allleen de kikomansaus was zoet ipv zout. Maar die hadden we nog thuis. Honderd punten voor alles.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! Wel jammer dat je voor bijvoorbeeld wasabi of gember extra moet betalen. Gezien ons bestelbedrag zou dit gratis mogen zijn!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer weer de bestelling niet zoals besteld.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, makkelijk te bestellen en op de afgesproken tijd staat het klaar!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Rijst was te droog, sushi leek niet vers.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snacks waren erg lekker. Helaas was de gember bitter. De rijst van de sushi had een bite en was daardoor niet zo zacht als we gewend zijn van andere sushi. Bezorging was precies op tijd.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, lekker vers.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker , wil het iedereen aanbevelen

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles lekker vers en we hebben er van genoten. Voor herhaling vatbaar

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en precies op tijd geleverd. Mogelijk minder plastic gebruiken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service,....en lekker ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging exact op afgesproken tijd, sushi was heerlijk. Gaan we zeker nog eens bij bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en bezorgd op afgesproken tijd. 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was waanzinnig lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! Prima afhaal systeem met heldere ophaal en levertijden!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, dat de bestelling niet compleet was. De warme hapjes kunnen jullie misschien beter in een zak doen, want in de plastic bakjes worden ze nogal taai. De sushi vonden we wel lekker en de wasabi was lekker pittig!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede en heerlijke sushi

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Vriendelijke bezorger!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi. Voor herhaling vatbaar.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker.... ik had 4 verschillende sushi, het smaakte heerlijk. Makkelijk te bestellen via de site, aardige bezorgster. Aanrader!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi! En erg vriendelijk personeel.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel variatie kwa sushi, aardige medewerkers (vooral de jongere dame) en de sushi was ook heerlijk voor die prijs. Kom hier zeker terug!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, niet te klein, goed gevuld! Bezorgong, slecht, veel te laat. Belde wel om te zeggen dat het 15 min later werd het werden er 40.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, alles op tijd klaar, kon het meteen meenemen. Smaakte heelijk!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Snel een keer wat andere uitproberen 😃

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, we moesten er even op wachten want het was kennelijk erg druk, maar toen het eten er eindelijk was hebben we er wel van genoten! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker. Omdat het druk was, werden we gebeld dat de bezorging uitliep.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde bestelling gekregen. Zelf gebeld. Werd zonder excuus weer opgehaald. Niet heel erg Corona proof dat bestellingen die al afgeleverd waren omgeruild worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, nog lekkerder dan ik had verwacht. Veel variatie in de box en genoeg sojasaus ook er bij, ik bestel zeker nog eens bij jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor tweede keer besteld en ik ben zeer tevreden over zowel de smaak en kwaliteit van de geleverde producten als van de service. Ik heb beide keren zowel koude maki rollen en warme gerechten. De producten zijn allen erg smaakvol en worden mooi gepresenteerd, daarnaast worden alle benodigdheden meegeleverd (stokjes, gember, sojasaus - meer dan zo'n klein zakje - en wasabi). De warme gerechten waren ook echt nog warm. Waarschijnlijk vanwege de dag van mijn (tweede) bestelling, dit was een vrijdag, was de bezorging 15 minuten later dan bij het plaatsen van de bestelling was aangekruist. Ze hebben mij via de e-mail op de hoogte gebracht van de vertraging en bij de bezorging zich geëxcuseerd. Dit vond ik heel netjes. Ik vind Sushi 8 echt een aanrader voor het bezorgen van lekkere Sushi!!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wanneer er ruim van te voren een geplande bestelling wordt geplaatst en zelfs die anderhalf uur(!!) te laat wordt bezorgd.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goede sushi, heerlijk gegeten. De rollen die ik zelf samengesteld had waren alleen niet zoals opgegeven, saus en extra’s miste. Ook hebben we een tijd doorgegeven om het op te halen (40 minuten na bestellen), en moesten we bij aankomst alsnog 20 minuten wachten op onze bestelling.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vrees dat dit de eerste en tevens laatste keer was dat wij hier sushi hebben besteld. Om 18.00 besteld en pas rond 20.45 de bestelling thuis gekregen. Helaas was de bestelling ook niet compleet. Ik begrijp best dat het druk kan zijn, maar bijna 3 uur later?! Dan lijkt er iets goed mis te gaan.. Carpaccio sushi was overigens wel lekker.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling met bezorgtijd van uur. Helaas werd de bestelling een uur later (twee uur na bestellen), na bellen met Sushi8 waar de bestelling bleef, was men in 20 minuten op locatie. Apart dat men in eerste instantie niet wist wat de status van onze bestelling was. Geen goed gevoel bij organisatorische kwaliteiten (klonk ongewis). Eten was prima, maar niet daverend ondanks de vele malen sorry bij het bezorgen. Helaas miste was onze bestelling ook niet 100% compleet, geen goede eerste indruk...

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor 17.00 uur met gevraagde bezorgtijd 18.20 uur. Bericht ontvangen dat het 19.00 uur wordt. Om 19.15 uur gebeld waar het bleef. Antwoord over 10 minuten. Uiteindelijk kwam de bestelling om 19.45 uur. Veel te laat dus. Wel als pleister extra kippenvleugels erbij. De kwaliteit was overigens prima van alles!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, lekker vers!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

3 uur op de sushi gewacht en niks gekregen. Wel 10x gebeld. Kregen steeds te horen dat de bezorger onderweg was. Ontzettend slecht te woord gestaan. Niet terug bellen als ze dat zeiden te doen. Geen enkele uitleg. Met een simpele sorry ben je er niet als ik voor meer dan €60 bestel en niks krijg. Als jullie om 21.00 hadden gezegd dat het niet meer kwam had ik nog ergens anders kunnen bestellen. Dit kan echt niet hoor! Ik wil mijn geld zsm terug.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker. Maar er waren wel een paar sushi die niet helemaal dicht waren en vielen uit elkaar toen ik ze beet had gepakt. Bezorging was op tijd. Alleen als ik om 3 uur s middags een bestelling plaats en een tijdstip kan kiezen voor 17.20 verwacht ik ook dat ik de sushi op dat tijdstip krijg en niet pas 25 minuten later. Anders moet die tijd niet te kiezen zijn. Ik ben benieuwd of dit de volgende keer opgelost is want de sushi is best wel duur dus dan verwacht ik dat het goed is

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi is lekker, wat meer warme gerechten (beef) zou aanbod verbeteren. Bezorging is dramatisch. Bijna 3 uur moeten wachten, dat is echt veel te lang. Ook zonder bericht dat t later wordt

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zelf was erg lekker. De bezorging viel helaas tegen. Om 18:15 besteld. Er stond toen dat ‘t zou worden bezorgd om 19:20. Dat werd via de mail al 19:45. Om 20:00 gebeld om te vragen waar ‘t bleef. Toen werd gebeld dat ‘t nog een kwartiertje zou duren. Uiteindelijk hadden we het om 21:15

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en keurig op tijd geleverd. Zeker aan te bevelen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom was het erg lekker👌🏼

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgesproken tijd verschoven en vervolgens nog 20 minuten later. Uiteindelijk een uur later dan eerste afgegeven tijd. Eten was heerlijk!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leek niet allemaal vers klaar gemaakt vlak voor uitlevering. Wel keurig op tijd geleverd

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker! Een echte aanrader!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, erg smakelijk allemaal. En op tijd geleverd. Wij gaan vaker bestellen

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Alsof je in het restaurant zit :)

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst was te klef, sushi had flink geschud tijd bezorging. Sashimi tonijn was niet vers. Sushi over een stukje van 5 minuten werd 35 minuten ze was de weg kwijt.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat lekker, supervers. Een aanwinst voor Uden!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst, vond ik hem wel oke en had hem wel lekkere verwacht.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

super tevreden, erg lekker en netjes verzorgt

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi box zag er goed verzorgd uit en smaakte fantastisch. Echt heerlijk!! Wij komen zeker terug!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Aardige ontvangst Nette zaak met zicht in de schone keuken Kwalitatief goede en lekkere sushi die er mooi uitziet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Verrassend goed. Top dus. Jammer dat ze 20 minuten later kwamen dan afgesproken. En met de auto. Beter milieuvriendelijk met een snelle fiets.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, aanwinst voof Uden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede sushi en snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2de x besteld, en ja hoor weer veel te laat, dus niet op de afgesproken tijd die je aankunt geven bij de bestelling, 17;15 uur aangegeven, werd 17:45 uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was uiteindelijk drie kwartier later dan gevraagd. Zelf gebeld. Vriendelijk aan de telefoon. Warme gerechten waren lekker. Suhsi proefde niet geheel vers, taai.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zou een uur duren voor bezorging 1805 uur, maar kwam pas om 18:30 uur, mail verzonden dat het onderweg was 18:11 uur, het is maar 8 min fietsen

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en lekker. Veel soorten verschillende rolls👍🏼

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, exacte tijd opgehaald. Netjes verzorgd verpakt en super lekker gegeten.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit niet echt goed bezorging bijna half uur te laat

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben onze nieuwe favoriete sushi afhaal gevonden. Zo lekker!!! Vond het eerst wel wat aan de prijs, maar daar krijg je dan ook wat voor terug. Allemaal net wat specialer en zeker lekkerder dan anders.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, we lusten nog wel meer!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Meer variatie in de box

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers bereid

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi. Een aanwinst voor Uden!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Super lekkere sushi! En die mix van gefrituurde hapjes JUMMY!!!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Aanrader!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vers en vriendelijke bezorging! Aanrader

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Echt een aanrader!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Verse ingrediënten, snelle levering en aardige werknemers. De carpacciorol is een aanrader. Bestel hier graag weer!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, makkelijk te bestellen, snel klaar. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit voldoende keuze en erg lekker en vers gemaakt Een aanwinst voor Uden 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.